Κατηγορίες

Ο Λόγος του Θεού!..

Ο Λόγος του Θεού!..

 

 • Ο Λόγος του Θεού!..17 Ιανουαρίου 2017
  Ο Λόγος του Θεού!..17 Ιανουαρίου 2017
  Η Εκκλησία μας σήμερα τιμά ορισμένους αγίους και οσίους, όπως και διάφορα εκκλησιαστικά γεγονότα, με ιστορική διάσταση, ως εξής: Αντώνιος ο Μέγας , Αντώνιος ο Νέος ο Θαυματουργός , Ιουνίλλα και το βρέφος της Τούρβων , Μάρτυρας , Αχιλλάς , Θεοδόσιος ο Μέγας ο βασιλεύς , Αντώνιος Αρχιεπίσκοπος Νόβγκοροντ Ρωσίας , Αντώνιος του Τσερνοεζέρσκιζ , Αντώνιος του Κρασνοχόλμκιζ, Αντώνιος Καντακουζηνός , Φιλόθεος , Αντώνιος Επίσκοπος Βολογκντά της Ρωσίας , Γεώργιος ο Νεομάρτυρας εξ Ιωαννίνων. Διαβάστε επί πλέον το αποστολικό κήρυγμα της ημέρας, μέσα από τις Πράξεις των Αποστόλων, που μεταφέρουν τον Λόγο του Θεού, όπως ακριβώς υπάρχει στο πρωτότυπο κείμενο, σε νεοελληνική απόδοση Παν. Ν. Τρεμπέλα (Εκδόσεις «Ο Σωτήρ»).
 • Ο Λόγος του Θεού!..16 Ιανουαρίου 2017
  Ο Λόγος του Θεού!..16 Ιανουαρίου 2017
  Η Εκκλησία μας σήμερα τιμά ορισμένους αγίους και οσίους, όπως και διάφορα εκκλησιαστικά γεγονότα, με ιστορική διάσταση, ως εξής: Η προσκύνησις της Τιμίας αλύσεως του Αγίου και ενδόξου Αποστόλου Πέτρου , Πεύσιππος, Ελάσιππος και Μέσιππος οι Μάρτυρες οι αυτάδελφοι , Νεονίλλη η Μάρτυς , Δάναξ ο Αναγνώστης , Ρωμύλος και οι συν αυτώ , Ονωράτος Αρχιεπίσκοπος Αρελάτης , Μάξιμος ο διά Χριστόν Σαλός και Θαυματουργός της Τότμα , Δαμασκηνός ο Ιερομάρτυρας , Νικόλαος ο Νεομάρτυρας , Γεράσιμος ο Παλλαδάς Πατριάρχης Αλεξανδρείας. Διαβάστε επί πλέον το αποστολικό κήρυγμα της ημέρας, μέσα από τις Πράξεις των Αποστόλων, που μεταφέρουν τον Λόγο του Θεού, όπως ακριβώς υπάρχει στο πρωτότυπο κείμενο, σε νεοελληνική απόδοση Παν. Ν. Τρεμπέλα (Εκδόσεις «Ο Σωτήρ»).
 • Ο Λόγος του Θεού!..15 Ιανουαρίου 2017
  Ο Λόγος του Θεού!..15 Ιανουαρίου 2017
  Η Εκκλησία μας σήμερα τιμά ορισμένους αγίους και οσίους, όπως και διάφορα εκκλησιαστικά γεγονότα, με ιστορική διάσταση, ως εξής: Παύλος ο Θηβαίος , Ιωάννης ο Καλυβίτης ο διά Χριστόν πτωχός , Πανσόφιος ο Μάρτυρας , Έξι Πατέρες, Αλέξανδρος ο Ακοίμητος , Ελπίδιος, Δάναξ και Ελένη οι Μάρτυρες , Σεκουνδίνη , Ίτα εξ Ιρλανδίας , Πρόχορος , Γαβριήλ , Βαρλαάμ. Διαβάστε επί πλέον το αποστολικό κήρυγμα της ημέρας, μέσα από τις Πράξεις των Αποστόλων, που μεταφέρουν τον Λόγο του Θεού, όπως ακριβώς υπάρχει στο πρωτότυπο κείμενο, σε νεοελληνική απόδοση Παν. Ν. Τρεμπέλα (Εκδόσεις «Ο Σωτήρ»).
 •  Ο Λόγος του Θεού!..14 Ιανουαρίου 2017
  Ο Λόγος του Θεού!..14 Ιανουαρίου 2017
  Η Εκκλησία μας σήμερα τιμά ορισμένους αγίους και οσίους, όπως και διάφορα εκκλησιαστικά γεγονότα, με ιστορική διάσταση, ως εξής: 38 Αββάδες οι εν τω όρει Σινά αναιρεθέντες , 33 Πατέρες Αββάδες οι εν τη Ραιθώ αναιρεθέντες , Θεόδουλος υιός του Αγίου Νείλου του Σοφού , Στέφανος , Νίνα η Ισαπόστολος , Αγνή η Μάρτυς , Αδάμ , Σάββας ο πρώτος Αρχιεπίσκοπος Σερβίας και κτήτορας της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου , Ιωαννίκιος Αρχιεπίσκοπος Τυρνόβου , Ακάκιος εκ Ρωσίας. Διαβάστε επί πλέον το αποστολικό κήρυγμα της ημέρας, μέσα από τις Πράξεις των Αποστόλων, που μεταφέρουν τον Λόγο του Θεού, όπως ακριβώς υπάρχει στο πρωτότυπο κείμενο, σε νεοελληνική απόδοση Παν. Ν. Τρεμπέλα (Εκδόσεις «Ο Σωτήρ»).
 • Ο Λόγος του Θεού!..13 Ιανουαρίου 2017
  Ο Λόγος του Θεού!..13 Ιανουαρίου 2017
  Η Εκκλησία μας σήμερα τιμά ορισμένους αγίους και οσίους, όπως και διάφορα εκκλησιαστικά γεγονότα, με ιστορική διάσταση, ως εξής: Έρμυλος και Στρατόνικος , Ιάκωβος , Αθανάσιος ο Μάρτυρας , Παχώμιος και Παπυρίνος οι Μάρτυρες , Ιλάριος Επίσκοπος Πικτώνων , Ρεμίγιος Επίσκοπος Ρημών , Κεντιγκέρνος Επίσκοπος Γλασκόβης , Μάξιμος ο Καυσοκαλυβίτης , Ειρήναρχος ο Έγκλειστος , Ελεάζαρος εκ Ρωσίας. Διαβάστε επί πλέον το αποστολικό κήρυγμα της ημέρας, μέσα από τις Πράξεις των Αποστόλων, που μεταφέρουν τον Λόγο του Θεού, όπως ακριβώς υπάρχει στο πρωτότυπο κείμενο, σε νεοελληνική απόδοση Παν. Ν. Τρεμπέλα (Εκδόσεις «Ο Σωτήρ»).
 • Ο Λόγος του Θεού!..12 Ιανουαρίου 2017
  Ο Λόγος του Θεού!..12 Ιανουαρίου 2017
  Η Εκκλησία μας σήμερα τιμά ορισμένους αγίους και οσίους, όπως και διάφορα εκκλησιαστικά γεγονότα, με ιστορική διάσταση, ως εξής: Τατιανή η Μάρτυς , Πέτρος ο Αβεσαλαμίτης , Μέρτιος ο Μάρτυρας , Οκτώ Μάρτυρες , Ευθασία , Τίγριος και Ευτρόπιος , Φιλόθεος ο Μάρτυρας , Ειλιανός εκ Ρώμης , Ηλιού ο Θαυματουργός , Ευπραξία , Ναού Αγίου Αλεξάνδρου πλησίον των Αγίων Αποστόλων , Βενέδικτος , Μαρτινιανός , Γαλακτίων ο διά Χριστόν Σαλός , Θεοδόσιος εκ Ρωσίας , Υπεραγίας Θεοτόκου της Μεσοπαντητίσσης εν Κρήτη , Υπεραγίας Θεοτόκου της Γαλακτοτροφούσης , Υπεραγίας Θεοτόκου του Ακαθίστου , Βασίλειος ο Ιερομάρτυρας. Διαβάστε επί πλέον το αποστολικό κήρυγμα της ημέρας, μέσα από τις Πράξεις των Αποστόλων, που μεταφέρουν τον Λόγο του Θεού, όπως ακριβώς υπάρχει στο πρωτότυπο κείμενο, σε νεοελληνική απόδοση Παν. Ν. Τρεμπέλα (Εκδόσεις «Ο Σωτήρ»).
 • Ο Λόγος του Θεού!..11 Ιανουαρίου 2017
  Ο Λόγος του Θεού!..11 Ιανουαρίου 2017
  Η Εκκλησία μας σήμερα τιμά ορισμένους αγίους και οσίους, όπως και διάφορα εκκλησιαστικά γεγονότα, με ιστορική διάσταση, ως εξής: Θεοδόσιος ο Κοινοβιάρχης και Καθηγητής της Ερήμου , Θεόδωρος και Αγάπιος ο Αρχιμανδρίτης , Μάιρος , Βιτάλιος , Υγίνος Επίσκοπος Ρώμης , Πέτρος, Σεβέριος και Λεύκιος οι Μάρτυρες , των Μυρίων Αγίων Αγγέλων , Εγκαίνια Ναού του Αγίου Στεφάνου του εν Πλακιδιαναίς , Εγκαίνια Ναού του Αγίου Αποστόλου Μάρκου πλησίον του Ταύρου , Θεοδόσιος Επίσκοπος Τραπεζούντος , Μιχαήλ ο διά Χριστόν Σαλός και Θαυματουργός , Νικηφόρος ο Νεομάρτυρας εκ Κρήτης , Ευπραξία εκ Ρωσίας. Διαβάστε επί πλέον το αποστολικό κήρυγμα της ημέρας, μέσα από τις Πράξεις των Αποστόλων, που μεταφέρουν τον Λόγο του Θεού, όπως ακριβώς υπάρχει στο πρωτότυπο κείμενο, σε νεοελληνική απόδοση Παν. Ν. Τρεμπέλα (Εκδόσεις «Ο Σωτήρ»).
 • Ο Λόγος του Θεού!..10 Ιανουαρίου 2017
  Ο Λόγος του Θεού!..10 Ιανουαρίου 2017
  Η Εκκλησία μας σήμερα τιμά ορισμένους αγίους και οσίους, όπως και διάφορα εκκλησιαστικά γεγονότα, με ιστορική διάσταση, ως εξής: Γρηγόριος Επίσκοπος Νύσσης , Θεοσεβία η Διακόνισσα , Δομετιανός Επίσκοπος Μελιτηνής , Μαρκιανός Πρεσβύτερος και Οικονόμος της Μεγάλης Εκκλησίας , Αμμώνιος , Παύλος ο εκ Ρωσίας , Μακάριος ο εκ Ρωσίας , Αντίπας ο Αθωνίτης , Θεοφάνης ο Ερημίτης. Διαβάστε επί πλέον το αποστολικό κήρυγμα της ημέρας, μέσα από τις Πράξεις των Αποστόλων, που μεταφέρουν τον Λόγο του Θεού, όπως ακριβώς υπάρχει στο πρωτότυπο κείμενο, σε νεοελληνική απόδοση Παν. Ν. Τρεμπέλα (Εκδόσεις «Ο Σωτήρ»).
 
Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία είναι δύο ράγες της Ιστορίας πάνω στις οποίες κινείται το όχημα του Ελληνο-Χριστιανικού Πολιτισμού σε μια ατέρμονη πορεία προς την αιωνιότητα!... Λαός που περιφρονεί τις πέτρες και τα χαρτιά του είναι καταδικασμένος ν’ αυτοκτονήσει!..
 
Συνεντεύξεις του Άγγελου Σακκέτου, ως καταστάλαγμα μιας δημοσιογραφικής πορείας 35 περίπου ετών!... Ένας αγώνας δρόμου για την αναζήτηση της αλήθειας και μόνον της αλήθειας.. Την "αληθινής αλήθειας", όπως μάθαμε να λέμε στην δική μας Ελληνική Δημοσιογραφία!..
 
Διαλέξεις και Ομιλίες, έτσι όπως ακριβώς εδόθησαν στο παρελθόν σε διάφορα Πνευματικά Κέντρα, Συλλόγους, Σωματεία και διάφορα Ιδρύματα των Αθηνών ή της Περιφέρειας, ιδίως για θέματα σχέσεων Ελληνισμού και Ορθοδοξίας!..
 
Θύμησες και αναμνήσεις!... Νοσταλγικές ιστορίες, που φαντάζουν σήμερα σαν παραμύθι!.. Εκπληκτικές εμπειρίες και διηγήματα ή αφηγήσεις από διάφορους ανθρώπους, που έζησα ή γνώρισα στο διάβα της ζωής μου!.. Όλα εκείνα τα γεγονότα, που πέρασαν από τη φτωχική μου ζωή, ιδίως στο χωριό μου!
Αναζήτηση
Search
Newsletter
Για να λαμβάνετε newsletter παρακαλώ στείλτε μας το email σας!

Είσοδος χρηστών