Κατηγορίες

Αρχική

ΕΠΚΑΙΡΟ ΣΧΟΛΙΟ!..

 

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ!…

Καλησπέρα, φίλες και φίλοι!... Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, μεταξύ του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, επιβεβαιώθηκε ότι... ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.
Αμερικανός δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Τσίπρα αν επιμένει στην άποψη που είχε εκφράσει πριν την αναρρίχηση του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ όταν είχε δηλώσει «να μην μας βρει κι αυτό το κακό» για την προοπτική εκλογής του κ. Τραμπ στη θέση του Αμερικανού προέδρου. «Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν από την ομιλία μου», σχολίασε καυστικά ο πρόεδρος Τραμπ παρεμβαίνοντας προτού απαντήσει ο κ. Τσίπρας.

Αυτό θα πρέπει να γίνει μάθημα όχι μόνο για τον σημερινό μας πρωθυπουργό, αλλά για τον κάθε Έλληνα πρωθυπουργό, που παίρνει θέση στις προεκλογικές αναμετρήσεις άλλων χωρών. Κάποτε λέγανε «τα γραπτά μένουν» (scripta manent) και τα λόγια τα παίρνει ο άνεμος («έπεα πτερόεντα»). Με την εξέλιξη όμως της τεχνολογίας «και τα λόγια μένουν»!

Να προσέχουμε, λοιπόν, τι λέμε διότι κάποια στιγμή θα το βρούμε μπροστά μας, όπως στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, η οποία παρά λίγο να τιναχτεί στον αέρα από μία άστοχή φράση του Έλληνα πρωθυπουργού. Παρά λίγο…

 
Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία είναι δύο ράγες της Ιστορίας πάνω στις οποίες κινείται το όχημα του Ελληνο-Χριστιανικού Πολιτισμού σε μια ατέρμονη πορεία προς την αιωνιότητα!... Λαός που περιφρονεί τις πέτρες και τα χαρτιά του είναι καταδικασμένος ν’ αυτοκτονήσει!..
 
Συνεντεύξεις του Άγγελου Σακκέτου, ως καταστάλαγμα μιας δημοσιογραφικής πορείας 35 περίπου ετών!... Ένας αγώνας δρόμου για την αναζήτηση της αλήθειας και μόνον της αλήθειας.. Την "αληθινής αλήθειας", όπως μάθαμε να λέμε στην δική μας Ελληνική Δημοσιογραφία!..
 
Διαλέξεις και Ομιλίες, έτσι όπως ακριβώς εδόθησαν στο παρελθόν σε διάφορα Πνευματικά Κέντρα, Συλλόγους, Σωματεία και διάφορα Ιδρύματα των Αθηνών ή της Περιφέρειας, ιδίως για θέματα σχέσεων Ελληνισμού και Ορθοδοξίας!..
 
Θύμησες και αναμνήσεις!... Νοσταλγικές ιστορίες, που φαντάζουν σήμερα σαν παραμύθι!.. Εκπληκτικές εμπειρίες και διηγήματα ή αφηγήσεις από διάφορους ανθρώπους, που έζησα ή γνώρισα στο διάβα της ζωής μου!.. Όλα εκείνα τα γεγονότα, που πέρασαν από τη φτωχική μου ζωή, ιδίως στο χωριό μου!
Αναζήτηση
Search
Newsletter
Για να λαμβάνετε newsletter παρακαλώ στείλτε μας το email σας!

Είσοδος χρηστών