Διάφορα Άρθρα

Διάφορα Άρθρα

Διάφορα άρθρα του Άγγελου Σακκέτου, που έχουν να κάνουν με όλο το φάσμα των εθνικοθρησκευτικών και Ελληνοχριστιανικών θεμάτων, περιστρεφόμενα στον ευρύτερο επιστημονικό και κοινωνικό περίγυρο, τα οποία θα μπορούν όλοι οι φίλοι και οι φίλες της Ιστοσελίδας μας να αλιεύουν ανά πάσαν στιγμήν, χωρίς να έχουμε τη δέσμευση περιορισμού της ύλης, όπως ήθελαν ορισμένοι για να αιχμαλωτίσουν τη σκέψη μας!... Προχωράμε με γνώμονα την αγάπη μας στην  Ελλάδα και στον Χριστό!..

 • Ώστε επέστρεψαν οι κουκουβάγιες στην Ακρόπολη;
  Ένα μικρό αφιέρωμα στο «πουλί της σοφίας», όπως είναι η κουκουβάγια, η οποία τελευταία ξαναγύρισε νοσταλγικά στα μέρη που εξυμνήθηκε από τους αρχαίους Έλληνες: την Ακρόπολη!..
 • Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Διανόηση!..
  Πώς βλέπουν τον θρυλικό Στρατηλάτη Έλληνες και ξένοι διανοούμενοι και πώς αισθάνονται για τον Μακεδόνα βασιλιά οι άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών!..
 • Η Ελευθερία ως διαχρονική αξία!..
  «Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία», έλεγαν οι πατεράδες μας παίρνοντας το τουφέκι στο χέρι για να πολεμήσουν τους Τούρκους!.. Για να δούμε, όμως, τι έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι, για την Ελευθερία, όπως έγραφε η μεγάλη και φλογερή Ελληνίστρια, Ζακλίν ντε Ρομιγύ!..
 • Δεν θα τρελαθούμε εντελώς με κάποιους δήθεν χριστιανούς!..
  Είπαμε ότι σήμερα στον δυτικό κόσμο υπάρχει μεγάλη αθεΐα, αλλά να υπάρχει και … χριστιανική ομάδα Exodus International, η οποία προωθεί το «πρώην-ομοφυλοφιλικό» κίνημα ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να αλλάξουν την σεξουαλική τους προτίμηση «μέσα από τη δύναμη του Ιησού», όπως ισχυρίζεται, αυτό πάει πολύ!..