Κατηγορίες

Καλλιτεχνική Ελλάδα!..

Καλλιτεχνική Ελλάδα!..

 Καλλιτεχνικά, Άρθρα, Μελέτες και Έρευνες, Συνεντεύξεις και άλλες Αποκαλύψεις με Έλληνες ηθοποιούς και τραγουδιστές, που άφησαν εποχή στο πέρασμά τους!.. Ένα όμορφο ταξίδι που θα κάνουμε τακτικά μέσα στον μαγευτικό χώρο του Διαδικτύου μαζί με την πανέμορφη και αστραφτερή Ελληνίδα καλλιτέχνιδα και παρουσιάστρια, Έφη Οικονομάκη, που θα μας κάνει όμορφη συντροφιά όταν έχει χρόνο με το πηγαίο και αστείρευτο ταλέντο της σαν μία προσφορά της πασίγνωστης αυτής Ελληνίδας στους ανθρώπους που την αγαπάνε, όπως κι εμείς!...

 

 •  Πού είναι, αλήθεια, τα παλιά αναψυκτήρια;
  Πού είναι, αλήθεια, τα παλιά αναψυκτήρια;
  Κι όμως!... Το μόνο γνήσιο είδος «λαϊκής ψυχαγωγίας», που χάρισε στιγμές ανεπανάληπτης χαράς στους ανθρώπους με φτωχό βαλάντιο, χάθηκε χάρη και μόνο μιας αμφιβόλου ποιότητας ψυχαγωγίας που προσφέρουν τα κέντρα πολυτελείας!.. Μήπως ήρθε η ώρα κάποιοι να το ξανασκεφτούν;
 • Το Γωγουλίνι της ομορφιάς!...
  Το Γωγουλίνι της ομορφιάς!...
  Γιορτάζοντας το ένα εκατομμύριο επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, θ’ αρχίσουμε με ένα αφιέρωμα σε ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της τηλεόρασης, αλλά και της νυχτερινής Αθήνας, όπως η Γωγώ Γαρυφάλλου (το θρυλικό Γωγουλίνι), που κόσμησε πολλές φορές την ιστοσελίδα μας με την ομορφιά της και η οποία όταν εμφανίζεται σε καλλιτεχνικές διοργανώσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, οι πίστες αρπάζουν κυριολεκτικά φωτιά κάθε φορά που εμφανίζεται σε ψυχαγωγική εκδήλωση!..
 • Για ποιο λόγο θεοποιούνται διάφορες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες;
  Για ποιο λόγο θεοποιούνται διάφορες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες;
  Είναι γνωστό ότι από τα παμπάλαια χρόνια η κατασκευή ειδώλων είχε γίνει με χίλιους-μύριους τρόπους. Από τους φαραώ της Αιγύπτου όπου ο «θεός-φαραώ» ήταν το είδωλο-δυνάστης των υποταγμένων υπηκόων της απέραντης αυτοκρατορίας μέχρι τις κάθε λογής εταίρες πολλές εκ των οποίων ζούσαν στ’ ανάκτορα και προσέφεραν τις «υπηρεσίες» τους στους κάθε λογής αυλικούς και εραστές!.. Τι γίνεται, όμως, σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο;
 • «Άρχισαν τα όργανα»!..
  «Άρχισαν τα όργανα»!..
  Μια εκπληκτική μουσικοθεατρική παράσταση της Μαρίας Αθήνη, σε σκηνοθεσία Παντελή Καναράκη, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου 2012 και όλοι οι συντελεστές προετοιμάζονται για να υποδεχθούν το κοινό με κέφι και ζωντάνια που γνωρίζουν πολύ καλά οι μύστες του είδους, όπως ο πολυτάλαντος Τάκης Παπαματθαίου και η πανέμορφη και χαρισματική Έφη Οικονομάκη!..
 
Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία είναι δύο ράγες της Ιστορίας πάνω στις οποίες κινείται το όχημα του Ελληνο-Χριστιανικού Πολιτισμού σε μια ατέρμονη πορεία προς την αιωνιότητα!... Λαός που περιφρονεί τις πέτρες και τα χαρτιά του είναι καταδικασμένος ν’ αυτοκτονήσει!..
 
Συνεντεύξεις του Άγγελου Σακκέτου, ως καταστάλαγμα μιας δημοσιογραφικής πορείας 35 περίπου ετών!... Ένας αγώνας δρόμου για την αναζήτηση της αλήθειας και μόνον της αλήθειας.. Την "αληθινής αλήθειας", όπως μάθαμε να λέμε στην δική μας Ελληνική Δημοσιογραφία!..
 
Διαλέξεις και Ομιλίες, έτσι όπως ακριβώς εδόθησαν στο παρελθόν σε διάφορα Πνευματικά Κέντρα, Συλλόγους, Σωματεία και διάφορα Ιδρύματα των Αθηνών ή της Περιφέρειας, ιδίως για θέματα σχέσεων Ελληνισμού και Ορθοδοξίας!..
 
Θύμησες και αναμνήσεις!... Νοσταλγικές ιστορίες, που φαντάζουν σήμερα σαν παραμύθι!.. Εκπληκτικές εμπειρίες και διηγήματα ή αφηγήσεις από διάφορους ανθρώπους, που έζησα ή γνώρισα στο διάβα της ζωής μου!.. Όλα εκείνα τα γεγονότα, που πέρασαν από τη φτωχική μου ζωή, ιδίως στο χωριό μου!
Αναζήτηση
Search
Newsletter
Για να λαμβάνετε newsletter παρακαλώ στείλτε μας το email σας!

Είσοδος χρηστών