Κατηγορίες

Εθνικά Θέματα

Εθνικά Θέματα

Διάφορα άρθρα, ιστορικές μελέτες και άλλες εθνολογικές έρευνες ή εργασίες, χωρίς πολιτικές παρωπίδες ή τις λεγόμενες "εθνικιστικές" ή "σοβινιστικές κορώνες", που καταγγέλλουν ορισμένοι, αφού η  πολιτική και η ιστορική αλήθεια είναι μία και μοναδική. Άλλωστε ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός έλεγε το  περίφημο εκείνο: «Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικόν ό,τι είναι αληθές».

 • Αναρμόδιος, λοιπόν, δηλώνει και ο Ζ. Κ. Τρισέ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, για το Γερμανικό Κατοχικό Δάνειο;
  Αναρμόδιος, λοιπόν, δηλώνει και ο Ζ. Κ. Τρισέ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, για το Γερμανικό Κατοχικό Δάνειο;
  Διαβάστε τι απάντησε στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Χουντή ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Ζαν-Κλον Τρισέ!.. Κι όλα αυτά την ώρα που απαιτούν δραστική περικοπή επιδομάτων, κλείσιμο νοσοκομείων και σχολείων, καθώς και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας!..
 • «Εμείς Έλλενες είμεστεν» !..
  «Εμείς Έλλενες είμεστεν» !..
  «Εμείς ‘Ελλενες είμεστεν. Έναν αίμαν είμεστεν με τ’ εσάς. Τερέστεν πως ομοιάζνε τα κατσία μουν», μας θυμίζει το Γραφείο Τύπου του «Πανελληνίου Άρματος Πολιτών», με την ευκαιρία της σημερινής μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου!..
 • Ποια είναι η θέση της Ακαδημίας Αθηνών στο λεγόμενο «Μακεδονικό ζήτημα»;
  Ποια είναι η θέση της Ακαδημίας Αθηνών στο λεγόμενο «Μακεδονικό ζήτημα»;
  Τώρα που η Χώρα μας «βρίσκει τις διαφορές της» στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με τους Σκοπιανούς, ας δούμε ποια είναι η επίσημη θέση της Ακαδημίας Αθηνών για το λεγόμενο «Μακεδονικό ζήτημα», που έχει ταλανίσει τόσο πολύ τον ελληνικό λαό με τις ανιστόρητες θέσεις, αλλά και εμμονές, των Σκοπιανών!
 
Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία είναι δύο ράγες της Ιστορίας πάνω στις οποίες κινείται το όχημα του Ελληνο-Χριστιανικού Πολιτισμού σε μια ατέρμονη πορεία προς την αιωνιότητα!... Λαός που περιφρονεί τις πέτρες και τα χαρτιά του είναι καταδικασμένος ν’ αυτοκτονήσει!..
 
Συνεντεύξεις του Άγγελου Σακκέτου, ως καταστάλαγμα μιας δημοσιογραφικής πορείας 35 περίπου ετών!... Ένας αγώνας δρόμου για την αναζήτηση της αλήθειας και μόνον της αλήθειας.. Την "αληθινής αλήθειας", όπως μάθαμε να λέμε στην δική μας Ελληνική Δημοσιογραφία!..
 
Διαλέξεις και Ομιλίες, έτσι όπως ακριβώς εδόθησαν στο παρελθόν σε διάφορα Πνευματικά Κέντρα, Συλλόγους, Σωματεία και διάφορα Ιδρύματα των Αθηνών ή της Περιφέρειας, ιδίως για θέματα σχέσεων Ελληνισμού και Ορθοδοξίας!..
 
Θύμησες και αναμνήσεις!... Νοσταλγικές ιστορίες, που φαντάζουν σήμερα σαν παραμύθι!.. Εκπληκτικές εμπειρίες και διηγήματα ή αφηγήσεις από διάφορους ανθρώπους, που έζησα ή γνώρισα στο διάβα της ζωής μου!.. Όλα εκείνα τα γεγονότα, που πέρασαν από τη φτωχική μου ζωή, ιδίως στο χωριό μου!
Αναζήτηση
Search
Newsletter
Για να λαμβάνετε newsletter παρακαλώ στείλτε μας το email σας!

Είσοδος χρηστών