Παράξενα και Περίεργα!..

Παράξενα και Περίεργα!..

Μια καλοπροαίρετη περιήγηση στον μυστηριώδη χώρο του περίεργου και του παράξενου, μερικές φορές και με εύθυμη διάθεση, εκεί όπου το ανεξήγητο αναγκάζει την  Επιστήμη  να σηκώνει πολλές φορές τα χέρια της μπροστά στην αδυναμία της να εξηγήσει κάποια μυστήρια της φύσης, πολλά εκ των οποίων - δυστυχώς- γίνονται μερικές φορές αντικείμενο προώθησης αρνητικών μηνυμάτων σε μια κοινωνία, η οποία τα τελευταία χρόνια δέχεται σε πολλούς τομείς μία "πλύση εγκεφάλου" χωρίς τη δυνατότητα αντιδράσεως εκ μέρους των πολιτών εκείνων, που δεν συμφωνούν με αυτά.

 • Τα περίεργα τατουάζ της πανέμορφης Ελεονώρας Μελέτη!..
  Σταυροί, πεντάλφες, εξάκτινα άστρα του Δαβίδ, νεκροκεφαλές κι ό,τι άλλο φανταστεί ο νους του ανθρώπου έρχονται να διακοσμήσουν το σώμα των Ελληνίδων τηλεπαρουσιαστριών, που με τον δικό τους τρόπο φαίνεται ότι θέλουν να μας στείλουν το δικό τους μήνυμα!.. Ποιο είναι – άραγε- το μήνυμα της πανέμορφης Ελληνίδας τηλεπαρουσιάστριας, Ελεονώρας Μελέτη, με τα δικά της τατουάζ ;
 • Πώς … αθωώθηκε ο Σωκράτης στην Αμερική;
  Διαβάστε πώς το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης αθώωσε το Σωκράτη μετά από 2.410 χρόνια!.. Σε μια ιστορική δίκη, με αρχαιοελληνικά στοιχεία και συνάμα με σύγχρονες αντιλήψεις, δοσμένες με νομικές εκφάνσεις και χιούμορ, εκατοντάδες θεατές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια εκπληκτική «παράσταση» της αλήθειας, του νόμου και της ελληνικής κληρονομιάς!..
 • Καλή πρόοδο, παππού!..
  Είναι απίστευτο!... Αλλά τι μπορεί να ευχηθεί κανείς σε ένα παιδί μόλις … 99 ετών, που πήρε το πτυχίο του, αφού είχε εγκαταλείψει τις σπουδές του το 1932 και επέστρεψε το 2011 για να αιφνιδιάσει τους πάντες; Κακά τα ψέματα! Η δύναμη της θέλησης του ανθρώπου είναι πολύ μεγάλη!... Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί!..
 • Τα … κέρατα των ιστορικών φυσιογνωμιών!!
  Πώς γίνεται και ιστορικές φυσιογνωμίες, όπως ο Μωϋσής, ο Μέγας Αλέξανδρος και ορισμένοι αρχαίοι Έλληνες θεοί, απεικονίστηκαν από τους μεγάλους καλλιτέχνες ως μυστηριώδεις κερασφόροι της παγκόσμιας ιστορίας!.. Αλήθεια, γιατί;
 • Ώστε υπάρχουν στο διαδίκτυο ανθρωποφάγοι;
  Κι όμως!.. Όπως αποκάλυψε η γνωστή τηλεφημερίδα “Ζούγκλα.gr”, συνελήφθη ένας κανίβαλος (ανθρωποφάγος, δηλαδή), από τη Σλοβακία, που «ψάρευε» στο Διαδίκτυο ανθρώπους πρόθυμους να δολοφονηθούν και στη συνέχεια να τους φάει!.. Διαβάστε την είδηση, που δημοσιεύθηκε μόλις χθες!..
 • Όλοι της γης οι πονεμένοι … εξωγήϊνοι!!
  Τι να κάνουν τα παιδιά στην Αμερική; Είδαν κι απόειδαν με τους … λιακουραίους και τις κάθε λογής … ανεξήγητες πύλες των όποιων εχόντων ψυχολογικά σύνδρομα, δεν βρήκαν πουθενά εξωγήνους κι άρχισαν να κάνουν ... εγχείρηση στα αφτιά τους για να μοιάζουν με ξωτικά!.. Ήμαρτον, Κύριε!..
 • Έλα, Χριστέ και Παναγιά!..
  ''Αδόλφο'' –λέει- φωνάζουν το ψάρι της φωτογραφίας μας επειδή (άκουσον, άκουσον!) μοιάζει πολύ με τη μορφή του ... Αδόλφου Χίτλερ!! Διαβάστε τι αποκαλύπτει η τηλεφημερίδα «NewsIt» του γνωστού και καταξιωμένου Έλληνα δημοσιογράφου κ. Νίκου Ευαγγελάτου!..