Κατηγορίες

Καραγκιόζ Μπερντές

Καραγκιόζ Μπερντές

Μια χιουμοριστική και, ασφαλώς, σατιρική στήλη, όπου θα στηλιτεύονται με καλοπροαίρετο τρόπο όλα τα πρόσωπα του δημοσίου βίου, ιδίως της πολιτικής ζωής, που  "μας έχουν κάνει τον βίο αβίωτο", που λέει ο λαός, με εμπροσθοφυλακή τον ίδιο τον λαϊκό μας ήρωα, Καραγκιόζη Καραγκιοζόπουλο, όπως αυτοσυστήνεται ο ίδιος, και τον οποίον μάς άφησε ως παρακαταθήκη ο μεγάλος δουλευτής του Θεάτρου Σκιών, Ευγένιος Σπαθάρης!...

 • Ο Καραγκιόζης παραγωγός … ροζ πολιτικών ταινιών!
  Ο Καραγκιόζης παραγωγός … ροζ πολιτικών ταινιών!
  Μετά από όλα αυτά που ακούσαμε και διαβάσαμε ότι οι πρωταγωνίστιες ροζ ταινιών (όπως η Τζούλια Αλεξανδράτου ή η Μαριάννα Ντούβλη) στοχεύουν να ενεργοποιηθούν και στην πολιτική ζωή του τόπου, με την ίδρυση πολιτικών σχηματισμών, ας διαβάσουμε ένα χιουμοριστικό σκετς με τον κεντρικό ήρωα του «Θεάτρου Σκιών», τον αξιότιμο και … πολύ βαρύ, κ.κ. Καραγκιόζη Καραγκιοζόπουλο, που θέλει -λέει- να γίνει παραγωγός … πολιτικών ερωτικών ταινιών!
 • Τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα του Καραγκιόζη!..
  Τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα του Καραγκιόζη!..
  Τι τον έπιασε τον φίλο μας τον … Εξοχότατο κ. Καραγκιόζη Καραγκιοζόπουλο και θέλει …. «να τα ψάλει» για τα καλά σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς μας; Ακούστε τι … σούρει στους κκ Γ. Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμο, Αντώνη Σαμαρά, Αλέκα Παπαρήγα, Αλέξη Τσίπρα, Γιώργο Καρατζαφέρη, Φώτη Κουβέλη, Ντόρα Μπακογιάννη και Γιάννη Δημαρά!.. Καλή Χρονιά να έχουμε!...
 • Ο Καραγκιόζης Πρωθυπουργός!..
  Ο Καραγκιόζης Πρωθυπουργός!..
  Ιδού, λοιπόν, πώς η πέννα του Γεωργίου Σουρή αναβιώνει μέσα από την πέννα το δισέγγονού του, Νικόλα Γιαννακόπουλου – Σουρή, ο οποίος για σήμερα μας χαρίζει ένα από τα τελευταία σατιρικά του ποιήματα με τίτλο: «Ο Καραγκιόζης Πρωθυπουργός»!.. Ας τον απολαύσουμε!..
 • Ο Καραγκιόζης θέλει να γίνει υπουργός!..
  Ο Καραγκιόζης θέλει να γίνει υπουργός!..
  Προβληματισμοί του κεντρικού ήρωα του «Θεάτρου Σκιών», του ... αξιότιμου κυρίου κυρίου (τρεις φορές κυρίου) Καραγκιόζη Καραγκιοζόπουλου, Πτυχιούχου της Ανωτάτης Σχολής Καλών … Κλεφτών και Αριστούχου του Κολλεγίου …Λωποδυτών, σχετικά με το ενδεχόμενο της επιτυχίας ή αποτυχίας του νέου κυβερνητικού σχήματος!...
 • Ο Καραγκιόζης και η πρόσκληση της ... Άνκελας Μέρκελ!!
  Ο Καραγκιόζης και η πρόσκληση της ... Άνκελας Μέρκελ!!
  Χαράς ευαγγέλια για τον … Καραγκιόζη Καραγκιοζόπουλο που δέχτηκε πρόσκληση από την Γερμανίδα καγκελάριο Άνκελα Μέρκελ να πάει στη Γερμανία για να βρουν μια λύση για το δάνειο της Ελλάδος, λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2011, που θα κρίνει την τύχη της Χώρας μας !!!!
 • Ο Καραγκιόζης ζητάει από τον Ζαν Πολ Γκοτιέ να διαφημίζει και την … παράγκα του!..
  Ο Καραγκιόζης ζητάει από τον Ζαν Πολ Γκοτιέ να διαφημίζει και την … παράγκα του!..
  Ένα χιουμοριστικό επεισόδιο με κεντρικό ήρωα τον δημοφιλή λαϊκό ήρωα Καραγκιόζη, που συζητάει με την πανέμορφη και εντυπωσιακή τηλεπαρουσιάστρια Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ζαν Πολ Γκοτιέ, ο οποίος διαφημίζει τη Χώρα μας, αφού, όπως δήλωσε, του αρέσουν η Ελλάδα και ... οι Ελληνίδες!..
 • Ο Καραγκιόζης συνομιλεί με τη … Μέρκελ για την τελευταία Σύνοδο Κορυφής!..
  Ο Καραγκιόζης συνομιλεί με τη … Μέρκελ για την τελευταία Σύνοδο Κορυφής!..
  Ένα χιουμοριστικό επεισόδιο με τον Καραγκιόζη, που συνομιλεί τηλεφωνικά με την Μέρκελ για την τελευταία Σύνοδο Κορυφής, ενώ δίπλα του η πανέμορφη και αστραφτερή Σάσα Μπάστα ανυπομονεί να πιάσει δουλειά από τον αναμενόμενο ... "πακτωλό χρημάτων", που θα έλθει στην Ελλάδα, για ανάπτυξη, προετοιμασμένη κατάλληλα για όλα!..
 • Ο Καραγκιόζης θέλει να βραβεύσει τον … Τρισέ!
  Ο Καραγκιόζης θέλει να βραβεύσει τον … Τρισέ!
  Διαβάστε ένα χιουμοριστικό κείμενο με κεντρικό ήρωα τον δημοφιλή Καραγκιόζη, ο οποίος καλεί τον Τρισέ για να τον βραβεύσει επειδή ο Καραγκιόζης δεν ήταν τόσο εφευρετικός στην … αφαίμαξη της τσέπης όλων των Ελλήνων!..
 
Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία είναι δύο ράγες της Ιστορίας πάνω στις οποίες κινείται το όχημα του Ελληνο-Χριστιανικού Πολιτισμού σε μια ατέρμονη πορεία προς την αιωνιότητα!... Λαός που περιφρονεί τις πέτρες και τα χαρτιά του είναι καταδικασμένος ν’ αυτοκτονήσει!..
 
Συνεντεύξεις του Άγγελου Σακκέτου, ως καταστάλαγμα μιας δημοσιογραφικής πορείας 35 περίπου ετών!... Ένας αγώνας δρόμου για την αναζήτηση της αλήθειας και μόνον της αλήθειας.. Την "αληθινής αλήθειας", όπως μάθαμε να λέμε στην δική μας Ελληνική Δημοσιογραφία!..
 
Διαλέξεις και Ομιλίες, έτσι όπως ακριβώς εδόθησαν στο παρελθόν σε διάφορα Πνευματικά Κέντρα, Συλλόγους, Σωματεία και διάφορα Ιδρύματα των Αθηνών ή της Περιφέρειας, ιδίως για θέματα σχέσεων Ελληνισμού και Ορθοδοξίας!..
 
Θύμησες και αναμνήσεις!... Νοσταλγικές ιστορίες, που φαντάζουν σήμερα σαν παραμύθι!.. Εκπληκτικές εμπειρίες και διηγήματα ή αφηγήσεις από διάφορους ανθρώπους, που έζησα ή γνώρισα στο διάβα της ζωής μου!.. Όλα εκείνα τα γεγονότα, που πέρασαν από τη φτωχική μου ζωή, ιδίως στο χωριό μου!
Αναζήτηση
Search
Newsletter
Για να λαμβάνετε newsletter παρακαλώ στείλτε μας το email σας!

Είσοδος χρηστών