Προφητείες...

Προφητείες...

Μια απάντηση στις αοριστολογίες της δήθεν ... προφητικής ή προορατικής δύναμης της σύγχρονης Αστρολογίας, που δεν έχει καμία σχέση με την  Επιστήμη της Αστρονομίας,  μέσω των Διδαχών των μεγάλων Παπουλάκηδων και Προφητών του Γένους, όπως ήταν ο  άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο γνωστός μας Πατροκοσμάς, ή ο μοναχός Χριστόφορος Παναγιωτόπουλος, ο Προφήτης του Μοριά, που ήταν πιο γνωστός ως Παπουλάκος!...

 • Θα κοιμηθούν σκλάβοι και θα ξυπνήσουν ελεύθεροι!...
  Διαβάστε πώς επαληθεύτηκε η 14η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, όπου έλεγε ότι: "Τα χωριά του κάμπου θα πάθουν χαλάστρα, ενώ στις ποδιές του Κισσάβου θα κοιμηθούν σκλάβοι και θα ξυπνήσουν ελεύθεροι"!.. Προφητείες που επαληθεύτηκαν όλες, όπως γράφουμε μέσα στο βιβλίο μας: «Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς»!..
 • ... Και δεν θα βαστάξει το κακό περισσότερο από 24 ώρες!..
  Η συγκλονιστική επαλήθευση της 13ης προφητείας του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που έλεγε ότι: "'Aμα κλείσει το δένδρον και κλεισθεί μέσα το παλούκι, τότε θα έλθει το ποθούμενον. Θα γίνει κάποιο σημάδι και να μη φοβηθήτε. Να πηγαίνετε βασίλεμα ηλιού σ' εκείνα τα βουνά (της Ομάλιας και της Μερόπης), όπου θα γλιτώσουν πολλές ψυχές. Μαζί σας μη πάρετε τίποτε, μόνον τις ψυχές σας να γλιτώσετε. Και δεν θα βαστάξει το κακό περισσότερο από 24 ώρες"!..
 • Η Σίβυλλα η Χαλδαία είχε προφητεύσει τον ερχομό του Μεγάλου Αλεξάνδρου;
  Διαβάστε τον χρησμό που έδωσε η Σίβυλλα η Χαλδαία για τον ερχομό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έτσι όπως επαληθεύεται αυτή μέσα από τα ψηφιοποιημένα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα του Πανεπιστημίου της Καλιφορνίας, που αναφέρουν ότι η Σίβυλλα αυτή προφήτευσε το μεγάλο γεγονός μέσα στην … Κιβωτό του Νώε (!!)
 • Ξένος στρατός θα έλθει, Χριστό θα πιστεύει, γλώσσα δεν θα ξέρη ...
  Η επαλήθευση της προφητείας του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που έλεγε ότι: "Ξένος στρατός θα έλθει, Χριστό θα πιστεύει, γλώσσα δεν θα ξέρη ... ", έτσι όπως αναλύουμε τις προφητείες του μεγάλου προφήτη του Γένους μας στο βιβλίο μας «Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς»!..
 • Οι προφητείες του αγίου Μαλαχία!..
  Με αφορμή την αιφνίδια παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ΄και κατόπιν παρακλήσεων πολλών φίλων της ιστοσελίδας μας, δημοσιοποιούμε τις προφητείες του αγίου Μαλαχία. Είναι ο θεραπευτής που προέβλεψε τις παπικές διαδοχές από το 1143 και μετά, έτσι όπως αποκαλύπτει ένα δημοσίευμα της εφημερίδος «Ο Κόσμος του Επενδυτή» της Κυριακής 8ης Μαΐου 2005, που προβληματίζει πολλούς αναγνώστες της έγκυρης αυτής εφημερίδος!..
 • Το ποθούμενον θα έρθει όταν θαρθούν δύο πασχαλιές μαζί !!
  Η συγκλονιστική επαλήθευση της 12ης προφητείας του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που έλεγε ότι: "Το ποθούμενον θα έρθει όταν θαρθούν δύο πασχαλιές μαζί"!.. Πράγματι, η εν λόγω προφητεία επαληθεύτηκε το 1912, όπου άρχισαν οι Βαλκανικοί πόλεμοι και οι άγιες εορτές του Ευαγγελισμού και του Πάσχα συνέπεσαν, ώστε η προφητεία να επαληθευτεί ακόμη και στο δευτερόλεπτο (!!).
 • "Πότε θαρθή το ποθούμενον;"
  Η επαλήθευση της 11ης προφητείας του Πατροκοσμά, που αναφέρεται ως εξής: «"Πότε θαρθή το ποθούμενον;", ηρώτησαν τον Άγιον εις Τσαραπλανά της Ηπείρου. "Όταν σμίξουν αυτά", απήντησεν ο Άγιος δεικνύων δύο δενδρύλλια.»!..
 • «Έως ότου να κλείσει αυτή η πληγή του πλατάνου, το χωριό σας θάνε σκλαβωμένο και δυστυχισμένο»!..
  Η επαλήθευση της 10ης προφητείας του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που έλεγε, ότι: "Τα βάσανα είναι ακόμη πολλά. Θυμηθείτε τα λόγια μου προσεύχεστε, ενεργείτε και υπομένετε στερεά. Έως ότου να κλείσει αυτή η πληγή του πλατάνου, το χωριό σας θάνε σκλαβωμένο και δυστυχισμένο"!..
 • «Εκείθε θάρθη το Ρωμαίικο»!..
  Η επαλήθευση της 9ης προφητείας του αγίου Κοσμά του Αιτωλού: «εκείθε θάρθη το Ρωμαίϊκο», έτσι όπως ακριβώς αναλύουμε το θέμα μέσα στο βιβλίο μας «Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς»!..
 • "Τα όρια του Ρωμαίικου θάνε η Βωβούσα (ο ποταμός Αώος) "
  Η επαλήθευση της 8ης προφητείας του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που έλεγε ότι: "Τα όρια του Ρωμαίικου θάνε η Βωβούσα (ο ποταμός Αώος) ", όπως τουλάχιστον γράφουμε μέσα στο βιβλίο μας: «Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς»!..
 • Τι έλεγε ένας χρησμός για τους γονείς και την καταγωγή του Ομήρου;
  «Ζητείς να μάθης, ποια είναι η πατρική σου γη; Αλλά υπάρχει για σένα μόνον μητρική, πατρική όχι, πατρίδα της μητέρας σου είναι η νήσος Ίος, η οποία θα σε δεχθή όταν πεθάνεις, αλλά φυλάξου από το αίνιγμα των νεαρών παιδιών» (Παυσανίου: Ελλάδος Περιήγησις Ι΄ 24.2.4).
 • "Θάρθουν οι κόκκινοι σκούφοι κι ύστερα οι Άγγλοι επί 54 χρόνια, και κατόπιν θα γίνει Ρωμαίϊκο."
  Επειδή σήμερα (21.12.2012) μάς τελείωσαν οριστικά οι Μάγια, αλλά και οι κάθε λογής ψευδοπροφήτες και ψευδόχριστοι, οι οποία κινδυνολόγησαν επί τόσα χρόνια εις βάρος του ελληνικού λαού, ότι θα επέλθει το τέλος του κόσμου, για να γεμίσουν τα θησαυροφυλάκιά τους, ας διαβάσουμε τουλάχιστον τους μεγάλους προφήτες του Γένους μας, όπως ο Πατροκοσμάς, που είπε στην 7η προφητεία του, ότι: "Θάρθουν οι κόκκινοι σκούφοι κι ύστερα οι Άγγλοι επί 54 χρόνια, και κατόπιν θα γίνει Ρωμαίϊκο."!.. Πώς επαληθεύτηκε η προφητεία αυτή;
 • Η επαλήθευση της 6ης προφητείας του Πατροκοσμά!..
  "Σας λυπάμαι για την περηφάνια, όπου έχετε. Το ποδάρι μου εδώ δεν θα ξαναπατήσει. Και εάν δεν αφήσετε αυτά τα πράγματα που κάνετε, την αυθαιρεσία και ληστεία, θα καταστραφείτε. Σε κείνο το κλαρί, που κρεμάτε τα σπαθιά σας, θαρθή μια μέρα που θα κρεμάσουν οι γύφτοι τα όργανά τους. "
 • "Θάρθη καιρός να σας πάρουν οι εχθροί σας και τη στάχτη από τη φωτιά, αλλά σεις να μην αλλάξετε την πίστη σας, όπως θα κάμνουν οι άλλοι ."
  Η επαλήθευση της 5ης προφητείας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: ""Θάρθη καιρός να σας πάρουν οι εχθροί σας και τη στάχτη από τη φωτιά, αλλά σεις να μην αλλάξετε την πίστη σας, όπως θα κάμνουν οι άλλοι ", έτσι όπως αναλύεται αυτή με βάση τα ιστορικά δεδομένα, στο βιβλίο μας «Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς»!..