Προφητείες...

Προφητείες...

Μια απάντηση στις αοριστολογίες της δήθεν ... προφητικής ή προορατικής δύναμης της σύγχρονης Αστρολογίας, που δεν έχει καμία σχέση με την  Επιστήμη της Αστρονομίας,  μέσω των Διδαχών των μεγάλων Παπουλάκηδων και Προφητών του Γένους, όπως ήταν ο  άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο γνωστός μας Πατροκοσμάς, ή ο μοναχός Χριστόφορος Παναγιωτόπουλος, ο Προφήτης του Μοριά, που ήταν πιο γνωστός ως Παπουλάκος!...

 • Τι προβλέπουν, αλήθεια, οι Έλληνες καλλιτέχνες;
  Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από μία μεγάλη ιστορική έρευνα για την διορατική ή προφητική δύναμη δεκάδων Ελλήνων καλλιτεχνών και τηλεπαρουσιαστών, σε όλο το φάσμα του Θεάματος - Ακροάματος (Θέατρο, Κινηματογράφος, Τηλεόραση, Ελληνική Πίστα), οι οποίες δημοσιεύονται μέσα στο ανέκδοτο βιβλίο μας με τίτλο: «Προφητείες Ελλήνων Καλλιτεχνών»!
 • Κατασκευάστηκε νέα ... «Κιβωτός του Νώε»;
  Ποια είναι, αλήθεια, η νέα αυτή «Κιβωτός» και σε ποιο σημείο του πλανήτη μας βρίσκεται τοποθετημένη; Ο Πατροκοσμάς, ο πρώτος Έλληνας οικολόγος, δικαιώνεται, αφού είχε προβλέψει το γεγονός ότι ότι οι άνθρωποι, βλέποντας την καταστροφική μανία της φύσεως, θα αναγκάζονταν να κατασκευάσουν νέα «κιβωτό του Νώε» για την σωτηρία τους, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Προχώρησε και παραπέρα!..Τι ακριβώς είπε; Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί!...
 • Τι δίδασκε ο Παπουλάκος στις Ελληνίδες;
  Διαβάστε για το ιερόν πάθος των Ελληνίδων γυναικών της Πελοποννήσου, οι οποίες πίστευαν μέχρι παραληρήματος στα λόγια του προφήτη του Μοριά και οι οποίες έμπαιναν μπροστά για να αντιμετωπίσουν κάθε κυβερνητική επιχείρηση εξοντώσεως του Χριστοφόρου Παπουλάκου, μη διστάζοντας να κάνουν –αν χρειαστεί- και ένα νέο Ζάλογγο για να υπερασπισθούν την πίστη των αγίων τους!..
 • «Οι βράχοι και οι λάκκοι θα είναι γεμάτοι κόσμο»!..
  Μια προφητεία του Παπουλάκου, του Προφήτη του Μοριά, η οποία επαληθεύτηκε στις ημέρες μας, αφού με την είσοδο χιλιάδων μεταναστών υπάρχουν μέρη όπου, πράγματι, είναι γεμάτα αλλοδαπούς, που ζητάνε στον ήλιο μοίρα, και παρατηρείται το αδιαχώρητο!..
 • "Θα βγουν πράγματα από τα σχολεία που ο νους σας δεν φαντάζεται"!..
  Διαβάστε για την προφητεία αυτή του αγίου Κοσμά, η οποία ανοίγει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην εξέλιξη της Επιστήμης και της Τεχνολογίας, όπου ο άνθρωπος έφθασε σε πολύ υψηλά επίπεδα γνώσεων και ανακαλύψεων. Και μόνον η απαρίθμηση αυτών των θεμάτων είναι πολύ μεγάλη και, ασφαλώς, χρειάζεται ένα ολόκληρο βιβλίο για να μπορέσει κανείς να καταγράψει την ανθρώπινη εξέλιξη στον επιστημονικό κλάδο!..
 • «Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους»!..
  Πώς και γιατί επαληθεύεται εις το ακέραιο ο Πατροκοσμάς με την περίφημη προφητεία του: «Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους», που έλεγε εδώ και 250 χρόνια γυρίζοντας ολομόναχος στα βουνά και τα λαγκάδια με ένα ραβδί στο χέρι και με πόδια ματωμένα από τ' αγκάθια, για να ξυπνήσει τους σκλαβωμένους Έλληνες και όλους όσοι πίστευαν σε Ελλάδα και Χριστό!
 • Για ένα Θεό μιλούσε και η Σίβυλλα;
  Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα οι άνθρωποι ουσιαστικά πίστευαν σε ένα θεό. Κι αυτό το αποδεικνύουν όχι μόνο τα ιστορικά κείμενα, αλλά κι αυτά ακόμη τα λόγια των Σιβυλλών για τις οποίες η «θεά τύχη» ήθελε να έρθουν εκ νέου στο φως της δημοσιότητας!..
 • Η Προφητεία του Πατροκοσμά για τις Επιδημίες!..
  Διαβάστε τι προφητεύει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για τις θανατηφόρες επιδημίες για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές και σήμερα που οι πάντες αγωνιούν κάθε φορά που ακούνε για επιδημίες!..
 • Τι άλλο είχε προφητέψει η Σίβυλλα για τον Χριστό;
  Διαβάστε πώς η Σίβυλλα προφητεύει τι θα διδάξει ο Ιησούς Χριστός, ενώ συγκλονίζει η αναφορά της σε διδαχές που έχουν σχέση με αυτές των Δέκα Εντολών του Κυρίου, αλλά και πολλά από αυτά που είπε ο Χριστός στην επί του Όρους Ομιλία Του!...
 • Και τρίτη αποκάλυψη της Σίβυλλας για τον Χριστό;
  Διαβάστε τι άλλο αποκαλύπτει η Σίβυλλα η Κυμαία για τον Ιησού Χριστό όπου προφητεύει όχι μόνο το όνομά Του, αλλά και τα Άγια Πάθη Του! Πως θα πιει όξος και μάλιστα θα Του φορέσουν ακάνθινο στέφανο!..
 • Τι προφήτευαν οι Παπουλάκηδες του Ελληνισμού για την παγκόσμια οικονομική κρίση;
  Μία σειρά προφητειών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, , ο οποίος έζησε μεταξύ των ετών 1714-1779, αλλά προέβλεψε την πείνα, την δείψα, την κατοχή και την οικονομική κρίση, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλα σημεία του πλανήτη μας!... Διαβάστε τι αποκαλύπτουμε μέσα στο βιβλίο μας «Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς», αλλά και στο άλλο βιβλίο: «Παπουλάκος» Άγνωστες Προφητείες και Θαύματα», όπου αναφερόμαστε στον Προφήτη του Μοριά, τον Άγιο της Πελοποννήσου!...
 • Βρέθηκε το χειρόγραφο όπου η Σίβυλλα είχε προβλέψει ακόμη και το όνομα του Χριστού;
  Είναι συγκλονιστικό, αλλά η Σίβυλλα η Κυμαία δεν προέβλεψε απλώς την Έλευση του Θεανθρώπου και μάλιστα με το όνομα Χριστός, αλλά ότι το όνομά του (Ιησούς) θα έχει αριθμητικά χαρακτηριστικά, που αφήνουν εμβρόντητο τον αναγνώστη και την αναγνώστρια!.. Διαβάστε το κείμενο!..
 • Τι είχε προφητέψει ο Πατροκοσμάς για τα σπίτια μας;
  Διαβάστε τι γράφουμε μέσα στο βιβλίο μας «Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς», το οποίο ο π. Γεώργιος Μεταλληνός το χαρακτήρισε «εθνικό ευαγγέλιο», για τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: α) «Θα ιδείτε τρεις φαμίλιες (= οικογένειες) σ’ ένα σπίτι» και β) «Εσείς θα πάτε να κατοικήσετε αλλού και άλλοι θάρθουν να κατοικήσουν σε σας»!..
 • Τι είχε προβλέψει ο Πατροκοσμάς;
  Διαβάστε τι αποκαλύπτουμε μέσα στο βιβλίο μας «Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς» για μία επίκαιρη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού σχετικά με τους έκτακτους φόρους στα πολυτελή σπίτια και τόσα άλλα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα, που επέβαλε η Κυβέρνηση!