Κατηγορίες

Ελληνική Επιθεώρηση

Ελληνική Επιθεώρηση

Διάφορα επιθεωρησιακά νούμερα και άλλα χιουμοριστικά θεατρικά σκετς με τα οποία θα διακωμωδούνται (πάντα καλοπροαίρετα) ορισμένες πλευρές της πολιτικής, οικονομικής ή κοινωνικής ζωής του τόπου, έτσι όπως ακριβώς θα ήθελαν οι μεγάλοι επιθεωρησιογράφοι και οι Έλληνες ή Ελληνίδες ηθοποιοί, οι οποίοι ενσάρκωναν παρόμοιους επιθεωρησιακούς ρόλους!.. Το γέλιο είναι το οξυγόνο της ζωής!.. Ή, όπως θα έλεγε ένας άλλος στοχαστής: «Άνθρωπος που δεν γέλασε, έχασε ήδη μία μέρα απ’ τη ζωή του»!..

 • «Ελλάς – γελάς»!... (2)
  «Ελλάς – γελάς»!... (2)
  Ένα επιθεωρησιακό θεατρικό σκετς ή –αν θέλετε- ένα χιουμοριστικό θεατρικό επεισόδιο με πρωταγωνίστριες ξανθές Ελληνίδες τηλεπαρουσιάστριες των μεσημεριανών εκπομπών οι οποίες, υποτίθεται, ότι αποκαλύπτουν «πράματα και θάματα», που λέει ο λαός, ενώ ταυτόχρονα σχολιάζουν τα πολιτικά δρώμενα της Χώρας κάνοντας παράλληλα τις δικές τους "αφελείς" προτάσεις για τη σωτηρία του Τόπου!... Σήμερα μιλάνε για … πολιτική και για κάποια παρατράγουδα από τον ανασχηματισμό!..
 • «Ιέν-δυο-ιέν-δυο, ιγώ ιμ ιγώ, ιβζουνάκι γοργό...»
  «Ιέν-δυο-ιέν-δυο, ιγώ ιμ ιγώ, ιβζουνάκι γοργό...»
  Ένα επιθεωρησιακό νούμερο με τις μεγάλες μορφές της Επιθεωρήσεως του '40 (Σοφία Βέμπο και Άννα Καλουτά) οι οποίες συζητούν για το χθες και το σήμερα με δύο σύγχρονες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες (Τίσσα Βασιλάκη και Μάϊρα Ψιλοπούλου) οι οποίες τις θαυμάζουν μεν, αλλά ζουν τον δικό τους σύγχρονο τρόπο ζωής, ενώ κατά βάθος δεν λησμονούν ότι είναι Ελληνίδες!..
 • «Ελλάς – γελάς»!... (1)
  «Ελλάς – γελάς»!... (1)
  Ένα επιθεωρησιακό θεατρικό σκετς ή –αν θέλετε- ένα χιουμοριστικό θεατρικό επεισόδιο με πρωταγωνίστριες ξανθές Ελληνίδες τηλεπαρουσιάστριες των μεσημεριανών εκπομπών οι οποίες, υποτίθεται, ότι αποκαλύπτουν «πράματα και θάματα», που λέει ο λαός, ενώ ταυτόχρονα σχολιάζουν τα πολιτικά δρώμενα της Χώρας κάνοντας παράλληλα τις δικές τους αφελείς προτάσεις για τη σωτηρία του Τόπου!...
 • Ο Εμίρης και ο ... Κακομοίρης!!
  Ο Εμίρης και ο ... Κακομοίρης!!
  Επειδή με τους ανθρώπους από το Κατάρ ξανά έχουμε … νταραβέρια και οικονομικές δοσοληψίες, ας θυμηθούμε ένα χιουμοριστικό επιθεωρησιακό νούμερο, με πρωταγωνιστή τον σημερινό Πρωθυπουργό, ο οποίος δέχεται τις κρίσεις και τις επικρίσεις από πραγματικούς ηθοποιούς ότι τους … κλέβει το επάγγελμα, όπως και οι δημοσιογράφοι που άλλαξαν τους ρόλους τους με τους πολιτικούς!..
 
Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία είναι δύο ράγες της Ιστορίας πάνω στις οποίες κινείται το όχημα του Ελληνο-Χριστιανικού Πολιτισμού σε μια ατέρμονη πορεία προς την αιωνιότητα!... Λαός που περιφρονεί τις πέτρες και τα χαρτιά του είναι καταδικασμένος ν’ αυτοκτονήσει!..
 
Συνεντεύξεις του Άγγελου Σακκέτου, ως καταστάλαγμα μιας δημοσιογραφικής πορείας 35 περίπου ετών!... Ένας αγώνας δρόμου για την αναζήτηση της αλήθειας και μόνον της αλήθειας.. Την "αληθινής αλήθειας", όπως μάθαμε να λέμε στην δική μας Ελληνική Δημοσιογραφία!..
 
Διαλέξεις και Ομιλίες, έτσι όπως ακριβώς εδόθησαν στο παρελθόν σε διάφορα Πνευματικά Κέντρα, Συλλόγους, Σωματεία και διάφορα Ιδρύματα των Αθηνών ή της Περιφέρειας, ιδίως για θέματα σχέσεων Ελληνισμού και Ορθοδοξίας!..
 
Θύμησες και αναμνήσεις!... Νοσταλγικές ιστορίες, που φαντάζουν σήμερα σαν παραμύθι!.. Εκπληκτικές εμπειρίες και διηγήματα ή αφηγήσεις από διάφορους ανθρώπους, που έζησα ή γνώρισα στο διάβα της ζωής μου!.. Όλα εκείνα τα γεγονότα, που πέρασαν από τη φτωχική μου ζωή, ιδίως στο χωριό μου!
Αναζήτηση
Search
Newsletter
Για να λαμβάνετε newsletter παρακαλώ στείλτε μας το email σας!

Είσοδος χρηστών