Ελληνική Γλώσσα

Ελληνική Γλώσσα

Διάφορες αποκαλυπτικές μελέτες και έρευνες πάνω σε θέματα Ελληνικής Γλώσσας, που αποδεικνύουν το γεγονός ότι η Ελληνική Γλώσσα είναι η μητέρα όλων σχεδόν των ευρωπαϊκών γλωσσών και ο μοχλός επιστημονικής ανάπτυξης και διανόησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

 • Φρουρός της ελληνικής γλώσσας η Εκκλησία μας!..
  Ο ορθόδοξος λαός μας, παρ’ όλη την "αμορφωσιά του", από την οποία αγωνιούν να τον απαλλάξουν ορισμένοι, διακρίνεται από ένα βαθύ συναίσθημα γνήσιας ταπεινώσεως. Ίσως να μην μπορεί να εκφράσει το νόημα της φράσεως "υπέρ ευκρασίας αέρων", και θα του άρεσε πράγματι να του εξηγούσε κάποιος τι σημαίνει. Όμως δεν θα ήθελε ποτέ ο λειτουργός να πει στη Θεία Λειτουργία: "Για να έχουμε καλό καιρό" !!! Δεν πέφτει τόσο χαμηλά, λέει ο Πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Τρικαλιώτης!..
 • Την γλώσσα μου έδωσαν ελληνική!..
  Διαβάστε πώς ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππος Πετσάλνικος δέχθηκε στο γραφείο του στη Βουλή, 43 μαθητές και μαθήτριες Ελληνικής γλώσσας και 5 καθηγητές από το Σύνδεσμο «Φίλοι της Μαριούπολης», στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιούν στη χώρα μας!..
 • Πόσο αρχαία είναι η ελληνική γλώσσα;
  Αν λάβουμε υπόψη τι υποστηρίζει ο αρχαιολόγος κ. Μιχάλης Κοσμόπουλος ο οποίος αποκάλυψε μια επιγραφή στη θέση Ίκλαινα, την οποία ανασκάπτει, τα πράγματα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η επιγραφή περιλαμβάνει ρήμα που σχετίζεται με κατασκευή προϊόντων καθώς και αριθμημένα ονόματα που αποτελούν κατάλογο!.. Η έρευνα συνεχίζεται…
 • Ποια ήταν η γραφή προ των χειρογράφων;
  Οι αποκαλύψεις του μεγάλου πανεπιστημιακού δασκάλου John Chadwick, που συνεργάσθηκε με τον κορυφαίο ερευνητή Michael Ventris στην αποκρυπτογράφηση της Γραμμικής Β, μίας ελληνικής γραφής που υπήρξε προάγγελος της γραφής των αρχαίων ελληνικών χειρογράφων!..