Κατηγορίες

Ελληνική Ραδιοφωνία

Ελληνική Ραδιοφωνία

Αναντίρρητα η Ελληνική Ραδιοφωνία από το 1938 έως σήμερα υπηρετεί πιστά το τρίπτυχο ενημέρωση-ψυχαγωγία-επιμόρφωση και προσπαθεί πάντα να συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής αλλά και των ακροατών της. Το δημόσιο ραδιόφωνο είναι ένα ραδιόφωνο που μπορεί να μείνει κοντά μας όλες τις ώρες και να καλύψει όλα μας τα ενδιαφέροντα. Τα προγράμματά του απευθύνονται σε κάθε είδος κοινού και αφορούν κάθε προτίμηση. Σημαντικός παράγοντας της επιτυχημένης πορείας του είναι το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει το οποίο αποτελεί εγγύηση ποιότητας, εγκυρότητας και ήθους.

  • «Εδώ ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών»!..
    «Εδώ ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών»!..
    Σαν σήμερα, το 1938, άρχισε επίσημα η λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού Αθηνών. Διαβάστε ορισμένους σταθμούς στην πορεία της ιστορίας του ελληνικού ραδιοφώνου από το χθες μέχρι το σήμερα!...
 
Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία είναι δύο ράγες της Ιστορίας πάνω στις οποίες κινείται το όχημα του Ελληνο-Χριστιανικού Πολιτισμού σε μια ατέρμονη πορεία προς την αιωνιότητα!... Λαός που περιφρονεί τις πέτρες και τα χαρτιά του είναι καταδικασμένος ν’ αυτοκτονήσει!..
 
Συνεντεύξεις του Άγγελου Σακκέτου, ως καταστάλαγμα μιας δημοσιογραφικής πορείας 35 περίπου ετών!... Ένας αγώνας δρόμου για την αναζήτηση της αλήθειας και μόνον της αλήθειας.. Την "αληθινής αλήθειας", όπως μάθαμε να λέμε στην δική μας Ελληνική Δημοσιογραφία!..
 
Διαλέξεις και Ομιλίες, έτσι όπως ακριβώς εδόθησαν στο παρελθόν σε διάφορα Πνευματικά Κέντρα, Συλλόγους, Σωματεία και διάφορα Ιδρύματα των Αθηνών ή της Περιφέρειας, ιδίως για θέματα σχέσεων Ελληνισμού και Ορθοδοξίας!..
 
Θύμησες και αναμνήσεις!... Νοσταλγικές ιστορίες, που φαντάζουν σήμερα σαν παραμύθι!.. Εκπληκτικές εμπειρίες και διηγήματα ή αφηγήσεις από διάφορους ανθρώπους, που έζησα ή γνώρισα στο διάβα της ζωής μου!.. Όλα εκείνα τα γεγονότα, που πέρασαν από τη φτωχική μου ζωή, ιδίως στο χωριό μου!
Αναζήτηση
Search
Newsletter
Για να λαμβάνετε newsletter παρακαλώ στείλτε μας το email σας!

Είσοδος χρηστών