Σουρής ο Νεότερος!..

Σουρής ο Νεότερος!..

Σατιρικά ποιήματα από τον κ. Νικόλα Γιαννακόπουλο – Σουρή (Nicholas Yannacopoulos), δισέγγονο του Γεωργίου Σουρή, ο οποίος αναβιώνει με τον δικό του τρόπο την πέννα του προπάππου του, επισημαίνοντας πολύ εύστοχα κάποια θέματα της επικαιρότητας τα οποία σατιρίζει και μας τα αφιερώνει, για να διανθίσει και λίγο την καθημερινότητά μας με το χιούμορ, που αποτελεί το οξυγόνο της ζωής!..

 • Εφεδρεία…
  Ο δημοφιλής σατιρικός ποιητής κ. Νικόλας Γιαννακόπουλος-Σουρής «ξαναχτυπά»!.. Και μιας και ετοιμάζονται να βγάλουν πρώτους στην εφεδρεία τους '"επίορκους" δημοσίους υπαλλήλους (δηλαδή τους κλέφτες) . . . . σκέφθηκε να τους αφιερώσουμε την . . . ΕΦΕΔΡΕΙΑ!
 • Το παράπονο ενός γονιού!..
  Αιχμές αφήνει για μία ακόμη φορά στην πολιτική ζωή του τόπου η σατιρική πένα του γνωστού και δημοφιλούς πλέον σατιρικού ποιητή κ. Νικόλα Γιαννακόπουλου-Σουρή, ο οποίος, δια του τρόπου του, επιχειρεί να επισημάνει τα κακώς κείμενα του σάπιου πολιτικού συστήματος και να δώσει μια σωστή κατεύθυνση στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας μας!..
 • Το κόμμα του ΚΑΝΕΝΑ
  Το κόμμα του ΚΑΝΕΝΑ σαν να άρχισε να εμφανίζεται στον ορίζοντα!... Να είναι άραγε το όνομα του πανούργου Οδυσσέα που χρησιμοποίησε στον Κύκλωπα Πολύφημο ή μήπως κάτι καινούργιο που γεννιέται στον αντίποδα της πολιτικής σήψης και διαφθοράς, όπως σατιρίζει με τον δικό του καυστικό τρόπο την πολιτική ζωή της Χώρας ο δημοφιλής σατιρικός ποιητής κ. Νικόλας Γιαννακόπουλος-Σουρής, δισέγγονος του Γεωργίου Σουρή; Διαβάζουμε:
 • Ληξιπρόθεσμα!..
  Σατιρικά ποιήματα από τον κ. Νικόλα Γιαννακόπουλο – Σουρή (Nicholas Yannacopoulos), δισέγγονο του Γεωργίου Σουρή, ο οποίος αναβιώνει με τον δικό του τρόπο την πέννα του προπάππου του, επισημαίνοντας πολύ εύστοχα κάποια θέματα της επικαιρότητας τα οποία σατιρίζει και μας τα αφιερώνει, για να διανθίσει και λίγο την καθημερινότητά μας με το χιούμορ, που αποτελεί το οξυγόνο της ζωής!.. Σήμερα διαβάστε το ποίημα με τίτλο: "Ληξιπρόθεσμα"!..