Κατηγορίες

Παραψυχολογία!..

Παραψυχολογία!..

Παραψυχολογία!... Θέματα που έχουν να κάνουν με έρευνες πάνω σε θέματα παραψυχολογίας και μεταφυσικής, έτσι όπως τα βιώνουν όλες σχεδόν οι κοινωνικές ομάδες του ελληνικού πληθυσμού, δίνοντας με τον τρόπο τους μία άλλη διάσταση στο χώρο της μεταφυσικής επιστήμης!.. Άλλωστε η παραψυχολογία είναι ένας επιστημονικός κλάδος ο οποίος ασχολείται με την έρευνα παραψυχολογικών φαινομένων, δηλαδή αυτών που γίνονται αντιληπτά πέραν τών φυσικών αισθητήριων ικανοτήτων και δεν μπορούν να εξηγηθούν βάσει τών φυσικών νόμων ή τής επιστημονικής γνώσης!.. 

  • Το όνειρο είναι ικανό να ρυθμίσει την ίδια τη ζωή μας; (1)
    Το όνειρο είναι ικανό να ρυθμίσει την ίδια τη ζωή μας; (1)
    Δεν είναι μόνον οι σημερινοί άνθρωποι που δίνουν σημασία στα όνειρα. Οι αρχαίοι προσπαθούσαν είτε να ερμηνεύσουν τα όνειρα είτε να προκαλέσουν όνειρα που να προλέγουν το μέλλον!. Στο Βυζάντιο, για παράδειγμα, η πίστη στα όνειρα ήταν μεγάλη. Υπήρχαν και ειδικά συγγράμματα, οι λεγόμενες «ονειροκριτικές» (με κυριότερα αυτά του Αρτεμίδωρου και του Αχμέτ Μαζάρ). Ερώτημα, λοιπόν: Το όνειρο είναι ικανό να ρυθμίσει την ίδια τη ζωή μας; Διαβάστε τι αποκαλύπτει μία προσωπική μας έρευνα!...
 
Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία είναι δύο ράγες της Ιστορίας πάνω στις οποίες κινείται το όχημα του Ελληνο-Χριστιανικού Πολιτισμού σε μια ατέρμονη πορεία προς την αιωνιότητα!... Λαός που περιφρονεί τις πέτρες και τα χαρτιά του είναι καταδικασμένος ν’ αυτοκτονήσει!..
 
Συνεντεύξεις του Άγγελου Σακκέτου, ως καταστάλαγμα μιας δημοσιογραφικής πορείας 35 περίπου ετών!... Ένας αγώνας δρόμου για την αναζήτηση της αλήθειας και μόνον της αλήθειας.. Την "αληθινής αλήθειας", όπως μάθαμε να λέμε στην δική μας Ελληνική Δημοσιογραφία!..
 
Διαλέξεις και Ομιλίες, έτσι όπως ακριβώς εδόθησαν στο παρελθόν σε διάφορα Πνευματικά Κέντρα, Συλλόγους, Σωματεία και διάφορα Ιδρύματα των Αθηνών ή της Περιφέρειας, ιδίως για θέματα σχέσεων Ελληνισμού και Ορθοδοξίας!..
 
Θύμησες και αναμνήσεις!... Νοσταλγικές ιστορίες, που φαντάζουν σήμερα σαν παραμύθι!.. Εκπληκτικές εμπειρίες και διηγήματα ή αφηγήσεις από διάφορους ανθρώπους, που έζησα ή γνώρισα στο διάβα της ζωής μου!.. Όλα εκείνα τα γεγονότα, που πέρασαν από τη φτωχική μου ζωή, ιδίως στο χωριό μου!
Αναζήτηση
Search
Newsletter
Για να λαμβάνετε newsletter παρακαλώ στείλτε μας το email σας!

Είσοδος χρηστών